تکنیک های سایت فروشگاهی که فروش آنلاین شما رو تضمین میکنه!

دوست دارین فروش وب سایت فروشگاهیتون رو افزایش بدین؟ درسته که استراتژیهای درست و حسابی، باید حوزههای مهم مختلفی رو پوشش بدن، اما یکسری تکنیکهای فروش وجود داره که رعایت کردن اونها در راه اندازی سایت فروشگاه میتونه تاثیر خیلی زیادی روی میزان درآمد آخر ماه سایتتون داشته باشه.
در ادامه مقالههای آموزش فروش، توی این مقاله یکسری از این تکنیکهای فروش موفق اینترنتی رو بررسی میکنیم.
چطور یه سایت فروشگاهی پرفروش داشته باشیم؟
اگه میخواین یه فروشگاه اینترنتی موفق راه بندازین، باید یه ترکیب خوب از طراحی کاربرپسند، سئوی قوی و استراتژیهای بازاریابی رو کنار هم قرار بدین.
اول از همه، سایتتون باید ظاهر ساده اما حرفهای داشته باشه و روی همه دستگاهها درست نمایش داده بشه. بعدش باید سرعت سایت رو بالا ببرین و سئوی داخلی رو تقویت کنین تا توی نتایج جستجو بهتر دیده بشین.
از طرف دیگه، تکنیکهایی مثل پیشنهاد محصولات مرتبط، تخفیفهای ویژه و توضیحات جذاب برای محصولات میتونه مشتریها رو بیشتر به خرید ترغیب کنه.
بیشتر بخوانید: مذاکره موفق | آموزش مفاهیم پایه در مذاکره از اصول و فنون تا ابزارها
راه های افزایش فروش سایت فروشگاهی
توی ادامه مطلب به 8 تکنیک مهم برای فروش بیشتر سایتهای فروشگاهی اشاره میکنیم.
1. طراحی mobile friendly داشته باشین
تحقیقاتی که روی کلمات کلیدی در موتورهای جستجو انجام شده، نشون داده سرچهای مربوط به خرید لوازم، محصولات و خدمات، از 2 سال پیش حدودا 188% توی دستگاههای موبایل افزایش داشته. این یعنی افراد هر روز بیش تر از گذشته از تلفنهای هوشمندشون برای خرید آنلاین استفاده میکنن (منبع).
پس خیلی مهمه که فروشگاه شما برای موبایل بهینه سازی شده باشه و اصطلاحا «موبایل فرندلی» باشه.
2. صفحه درباره ما رو طراحی کنین
به جرات صفحه درباره ما در طراحی سایت فروشگاهی ایرانی مظلومترین صفحه هست.
درحالی که خیلی از برندها به این صفحه توجه کمتری میکنن و نهایتا یک متن طولانی و بلندبالا در اون قرار میدن، اما باید به یاد داشته باشین شخصی که به صفحه درباره ما سایتتون مراجعه کرده، میخواد اطلاعات بیشتری از شما به دست بیاره. پس خیلی مهمه که به محتوا و طراحی این صفحه اهمیت ویژهای بدین.
بیشتر بخوانید: انواع روش های فروش | بهترین روش فروش چه روشیه؟
3. فرایند خرید رو ساده کنین
هیچ نیازی نیست که مشتریها برای پرداخت محصولاتشون از 10 تا مرحله مختلف عبور کنن. اتفاقا یکی از بزرگترین مشکلات فروشگاههای آنلاین هم اینه که مشتریها در مراحل قبل از پرداخت، خرید خودشون رو رها میکنن.
برای جلوگیری از این اتفاق، سعی کنید فرآیند خرید از فروشگاهتون رو به سادهترین شکل طراحی کنید.
4. صفحه شرکای تجاری بسازین
نکتهای که باید بدونین اینه که افراد حاضر نیستن پولی که با زحمت به دست اوردن رو صرف شرکتی بکنن که خیلی شناخته شده و معتبر نیست. داشتن یک صفحه یا بخش مربوط به شرکای تجاری، نشون میده که شما با شرکتهای دیگه همکاری دارین و این به اعتبار شما اضافه میکنه. لازم نیست اعتبار شرکای تجاری شما درحد شرکتهای برتر ایران باشه، اما وجود این صفحه خالی از لطف نیست.
اگه فروش سازمانی هم دارین، حتمآ مقاله «نکتههای فروش B2B» رو یه بار بخونین.
5. خدمات پس از فروش ارائه بدین
بازدیدکنندهها و خریداران احتمالی شما باید بدونن که بعد از خرید خدمات شما، پشتیبانی دریافت میکنن. بهتره مطالب و محتوای صفحات سایتتون طوری باشه که احساس آرامش و اطمینان خاطر رو به اونها منتقل کنه و این پیام رو بهشون برسونه که بعد از خرید، افرادی هستن که درصورت نیاز به اونها کمک کنن.
6. موجودی محصولاتتون رو اطلاع بدین
خیلی از اوقات مشتریهای شما قصد تهیه کردن محصولی رو دارن که شما هنوز توی سایت موجود نکردین و این باعث میشه بخشی از فروش شما از دست بره.
در طراحی سایت فروشگاهی خودتون امکانی رو قرار بدین که هنگام موجود شدن یک محصول، افراد رو از طریق ایمیل یا SMS مطلع کنه. اینکار میتونه بخشی از فروش از دست رفته رو زنده کنه.
7. تخفیفهای جذاب پیشنهاد بدین
یکی از مهمترین تکنیکهای فروش، برگزاری جشنوارههای مختلف و ارائه تخفیفهای ویژه برای محصولات و خدماتتون هست. میتونید از این تخفیفها در مناسبتهایی مثل اعیاد مختلف استفاده کنین تا یک فروش عالی داشته باشین.
بیشتر بخوانید: کمپین فروش چیست؟ | نکات کلیدی برای طراحی کمپین فروش موفق
8. تبلیغات کنین
تبلیغات، مهمترین تکنیک فروش و بازاریابی موفقه. افراد برای اینکه به سایت شما بیان و از شما خرید کنن، باید اسم سایت شما رو شنیده و با اون آشنا باشن. تبلیغات مختلف مثل گوگل ادز، سایت شما رو در معرض دید و دسترس کاربران قرار میده.
اهمیت قیف فروش در فروش آنلاین
قیف فروش مسیر خرید مشتریها رو از لحظهای که با برندتون آشنا میشن تا وقتی که خریدشون رو نهایی کنن، مشخص میکنه. این مسیر معمولاً چهار مرحله داره: آگاهی، علاقه، تصمیمگیری و اقدام.
توی مرحله آگاهی باید با سئو، تبلیغات و تولید محتوا کاری کنین که سایتتون بیشتر دیده بشه. بعدش، با پیشنهادهای جذاب و ایمیل مارکتینگ علاقه مشتریها رو بیشتر کنین. توی مرحله تصمیمگیری، چیزایی مثل تخفیف، نظرات مثبت مشتریها و ضمانت بازگشت وجه میتونه خیلی کمککننده باشه.
در نهایت، اگه فرآیند خرید ساده و روشهای پرداخت متنوع باشه، احتمال خرید بیشتر میشه و فروش هم بالا میره.
بیشتر بخوانید: راهنمای مدیریت تیم فروش | از نحوه ساختن تیم فروش تا ارزیابی تیم
کلام آخر
طراحی سایت فروشگاهی نیاز به زمان و هزینه داره، اما یکسری تکنیکهای فروش به شما کمک میکنن تا راحتتر به فروش محصولات خودتون دست پیدا کنید. این 8 مورد از تکنیکهای سایت فروشگاهی رو خودتون پیاده کنین و از نتایج اون برای افزایش فروش فروشگاه آنلاینتون لذت ببرین.
بین همه این اقدامات یادتون باشه تکنیکهای کارشناس فروش شدن رو هم یاد بگیرین. ما توی مقاله «چگونه کارشناس فروش خوبی باشیم» به نکات مهمی اشاره کردیم که میتونه به عنوان یه راهنما برای شما توی این مسیر باشه.
سوالات متداول
چطور فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنیم؟
پلتفرمهای رایگان زیادی تحت عنوان «فروشگاه ساز» وجود دارن که به راحتی و بدون نیاز به دانش کدنویسی، به شما امکان داشتن یک سایت فروشگاهی رو میدن.
بهترین روش تبلیغات فروشگاه اینترنتی چیه؟
گوگل ادز در حال حاضر یکی از بهترین تکنیکهای افزایش فروش و تبلیغات برای وب سایتهای فروشگاهی هست.
با چه برندهایی همکاری کنیم؟
بهتره در صفحه شرکای تجاری سایتتون از برندهایی اسم ببرید که حوزه فعالیتیشون با شما نزدیکتره. اینکار باعث اعتمادسازی بیشتری میشه.