چگونه بیشتر بفروشیم؟ | برنامه ریزی برای فروش بیشتر

آموزش فروش بیشتر - برنامه ریزی فروش

مطالبی که در این مقاله میخوانید

فروش بیشتر برای اغلب کسب‌وکارها کاری سخت و پیچیده به‌نظر می‌رسه. برای این‌کار اون‌ها به سراغِ راه‌حل‌هایی مثلِ هزینه‌کردن بیش‌تر یا کاهش سود میرن، اما این آموزش فروشه که راه‌حلِ درسته. این‌جا قراره با هم این دیدگاه رو تغییر بدیم و بهتون می‌گیم که افزایش فروش نیازمند داشتنِ استراتژی و اجرای اون‌هاست.

در ادامه این مطلب 9 استراتژی رو یاد می‌گیرین که با اون‌ها می‌تونین ساده‌تر از همیشه از رشد فروش‌تون لذت ببرین.

 

چگونه بیشتر بفروشیم؟

اگه این سوال توی ذهن‌تونه که چگونه بیشتر بفروشیم و اصلا شگردهای فروش بیشتر چیه؟ ما اینجا به چند راهکار برای فروش بیشتر اشاره کردیم که حتما به دردتون می‌خوره.
 

1.    دست از آزار و اذیت مشتری بردارین!

فروشنده کاردُرست، با حاشیه‌رفتنِ بیش‌از حد مشتری رو آزار نمی‌ده؛ او مستقیم میره سر اصل مطلب. یک فروشنده خوب بلده که چطور و در چه زمان مناسبی با مشتری‌ها درباره محصولش حرف بزنه؛ تا اون‌ها متمایل بشن و نه آزرده. اگه شما هم دوست دارین یک فروشنده حرفه‌ای بشین، باید به فکر ارتقای مهارت‌های فروش خودتون باشین.
 

روش پیشنهادیِ ما اینه که قبل از تماس، محتوایی که می‌خوایین به مشتری بگین رو آماده کنین. توی این محتوا، فراموش نکنین هدف شما کمک به مشتریه.
 

2.    دقیقا بدونین چی می‌خوایین بفروشین؛ مو‌به‌مو!

یک گام اساسی برای هر استراتژی فروش موفق اینه که بدونین چه‌چیزی قراره بفروشین. اگر ویژگی‌های محصول‌تون یا تمام مزایایی رو که قراره برای مشتریان به ارمغان بیاره ندونین و با راههای فروش بیشتر محصولات آشنا نباشید، نمی‌تونین به سوالات احتمالی اون‌ها پاسخ بدین یا به اعتراضات‌شون رسیدگی کنین.
 

3.    زبان مشتری رو بلد باشین

چه محصول شما یه محصول ساده باشه و چه پیچیده، چه مدل فروش شما فروش B2B (سازمانی) باشه و چه فروش B2C، وظیفه شما یافتن راهی ساده و سرراست برای توصیف محصول‌تون برای هر کسیه. مردم دوست دارن خیلی زود مسائل رو بفهمن. این یک قانون کلیه. درک سریع هر چیزی به مردم حس باهوشی می‌ده.
 

به همین دلیل فروشنده حرفه‌ای می‌دونه که یک تکنیک فروش بیشتر اینه که زبان فروش رو با هر تیپ مشتری بالقوه‌ای تطبیق بده.
 

این مطلب احتمالا براتون جالب باشه: ویژگی‌های فروشنده موفق چیه؟
 

4.    هر تصویر برابر با 1000 کلمه است!

حتما شنیدین که هر عکس برابره با 1000 کلمه. این یعنی یک تصویر خوب می‌تونه به‌اندازه هزار کلمه موضوعی رو توضیح بده. نمایش ویژگی‌های محصول/خدمت به صورت تصویری هم از جمله روشهای فروش بیشتره که روی مشتری‌ها موثرتره. نمایش تصویر به مشتری، مثل اینه که شما فرصت بررسی محصول رو به مشتری‌ها بدین تا خودشون بفهمن قراره چه چیزی بهشون بفروشین. شک نکنید تصویر می‌تونه بهترین پیشنهاد برای فروش بیشتر باشه.
 

5.    جلسات جذاب برگزار کنین

هدف از گفت‌وگوی شما با مشتری چیه؟ اینه که درکش کنین. پس باید بدونین چه سوالاتی از مشتری بپرسین و با پرسیدن سؤالات درست، جواب‌هایی بگیرین که به شما کمک می‌‌کنه بفهمین مخاطب شما دنبال چیه. پس جلسه رو به یک گفت‌وگوی موثر تبدیل کنین تا برای مشتری جذاب باشه، با شما حرف بزنه و از این طریق «درد» مشتری رو بفهمین.
 

6.    نیازهای مشتری رو رمزگشایی کنین

هر مصرف‌کننده منحصربه‌فرده. ارضای نیازها و خواسته‌هاش حول یک محصول، خدمات یا تجارت خاص می‌چرخه. وقتی مشتریان بالقوه رو خوب بشناسین، درک این‌که اون‌ها به چه چیزی نیاز دارن و چه‌کاری می‌تونین براشون انجام بدین، آسون‌تره. پس یک یاز راههای فروش بیشتر اینه که با دونستنِ سن، سطح درآمد، وضعیت تأهل، تحصیلات، محل زندگی، سرگرمی‌ها و علایق مشتری‌ها، نیازشون رو کشف کنین و درنتیجه بر بازار تسلط داشته باشین.
 
بیشتر بخوانید: راهکار بفروشید | استفاده از مدل فروش راه حل محور برای افزایش فروش
 

7.     ابتدا محصول‌تون رو بهبود ببخشین

شاید بد نباشه درباره مزایای محصول یا خدمتی که ارائه می‌دین، تجدید نظر کنین؛ شاید محصول یا خدمتی ندارین که حداکثر کارایی رو ارائه بده.

تطبیق محصول با نیازهای هر مشتری، یک روش فروش بیشتره که اتفاقا نتایج عالی داره. شک نکنین که مشتری‌های بالقوه شما تأثیر مثبتی رو که یک محصول/خدمت بر زندگی‌شون داره رو می‌بینن.
 

8. یک طرح ارجاع (Referral) داشته باشین

تا بوده همین بوده: وفادارترین مشتری‌ها منبع سود خوبی برای شرکت هستن. اون‌ها می‌تونن به شهرت کسب‌و‌کار شما کمک کنند و سفیران برند شما بشن. به همین دلیل بهتره یک طرح ارجاعی داشته باشین. یعنی چی؟ یعنی برنامه‌ای برای تشویق مشتریان وفادار بسازین که در اون تمایل داشته باشن شما رو به دیگران معرفی کنن. هیچ‌چیز بهتر از متقاعد کردن اطرافیانِ این مشتریان وفادار برای تبدیل‌کردنِ اون‌ها به مشتریان محصولات/خدمات نیست. قطعا این یکی از راهکارهایی برای فروش بیشتره که رقیب نداره.
 

9.    هوشمندانه قیمت تعیین کنین

قیمت یک عامل تعیین‌کننده در تصمیم‌گیریه. ایجاد قیمت‌های رقابتی ضروریه، اما خیلی مراقب باشین… قیمت‌های شما باید با قیمت‌های رقبای شما یکسان باشه. اگر پیشنهاد شما ارزش افزوده واقعی به همراه داشته باشه، قیمت های شما حتی می‌تونه بالاتر باشه.
 

برنامه ریزی برای فروش بیشتر

شاید توی نگاه اول، برنامه ریزی برای فروش بیشتر کار سخت و پیچیده‌ای به نظر برسه. اما اگر برنامه ریزی داشته باشین، اونقدر تاثیر مثبت بر عملکرد تیم فروش و کسب‌وکارتون داره که بیخیالش نمی‌شین. ما توی مقاله برنامه ریزی فروش چیست؟ کامل در این باره توضیح دادیم، اما اینجا هم می‌خوایم اطلاعات کامل‌تری رو در اختیارتون بذاریم.
 

یک راه فروش بیشتر اینه که اهداف فروش‌تون رو دقیق مشخص کنین. وقتی هدف مشخصی داشته باشین یعنی می‌دونین چی می‌خواین. بعد باید مشتری‌های هدف‌تون رو هم خوب بشناسین تا بدونین اونها دقیقا چی ‌می‌خوان. یک راهکار فروش بیشتر که تاثیر زیادی داره، رسم نقشه سفر مشتری هستش. اینطوری واضح می‌بینین مشتری در چه مرحله‌ای هست و چطور پیش میره. با سازماندهی تیم فروش و استفاده از ابزارهای مناسب، مطمئن باشین که می‌تونین فروش‌تون رو متحول کنین.

 

کلام آخر درباره فروش بیشتر

به‌جای اینکه فروش خود را به شانس یا استعداد ذاتی ربط بدین، همین امروز برنامه ریزی برای فروش بیشتر رو براساس استراتژی‌های بالا شروع کنین. به کار‌گیری تک‌تک استراتژی‌های فروش بیشتر بعد از مدت‌زمانی، فروش شما رو متحول می‌کنه. ناگفته نمونه که آموزش اصولی هم تاثیر خیلی زیادی توی پیشرفتتون داره. برای آموزش در این زمینه، می‌تونین در دوره آموزش کارشناس فروش آکادمی دیدار شرکت کنین و تجربه‌های ارزشمندی به دست بیارین.

 

سوالات متداول

بدون فروش بیشتر، یک کسب‌وکار نمی‌تونه گسترده و بزرگ بشه. فروش بیشتر لازمه اقدامات بیشتر در یک سازمانه. هرچقدر فروش کمتر باشه، امکان رشد سازمان هم کمتره.

فروش بیشتر چطور به دست میاد؟

افزایش فروش وقتی عملی میشه که بتونین استراتژی‌های درستی رو اجرا کنین. مثل قیمت‌گذاری مناسب، استفاده از طرح‌های فروش بیشتر هوشمندانه، پرزنت یا معرفی دقیق محصول و… .

راههای فروش بیشتر چیه؟

توی این مقاله به چند راهکار مهم برای فروش بیشتر اشاره کردیم، مثل اینکه باید بدونین دقیقا چی می‌خواین بفروشین، زبان مشتری رو بلد باشین، از تصاویر مناسب استفاده کنین، جلسات مفید برگزار کنین و نیازها و مشکل مشتری رو بشناسین.

برنامه ریزی برای فروش بیشتر چه فایده‌ای داره؟

برنامه ریزی برای فروش بیشتر کمک می‌کنه هدفمند پیش برین و بدونین قراره به چی برسین و با شناخت بهتر مشتری مخاطب‌تون، می‌تونین اقدامات متناسبی رو انجام بدین.

3/5 - (2 امتیاز)

Catalogue Mockup

اشتراک:

مطالبی که در این مقاله میخوانید