آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی | چطور یک سایت فروشگاهی پر فروش داشته باشیم؟

زمان خواندن 2 دقیقه

آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی

به روز شده در 18 آذر 1402

توسط تیم تحریریه آکادمی دیدار

زمان خواندن 2 دقیقه

طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی با همه ابزارهایی که این روزها در دسترس همه هست، کار سختی نیست. کافیه بدونید چطور فروشگاه اینترنتی بسازیم؟! حالا چطور؟ بیایید بهتون بگم.

فهرست مطالب

تو دنیای جدید بیزینس‌ها فرقی نمیکنه تو چه حوزه‌ای فعالیت می‌کنید. چه بخواید کارهای دستی و فانتزی خودتون رو بفروشید، چه بخواید از طریق ارائه خدمات و سرویس‌های مختلف درآمدزایی کنید، برای موفق شدن به یک وب سایت و فروشگاه اینترنتی نیاز دارید.

 

برای همین هم ما تصمیم گرفتیم توی دوره آموزش فروش آکادمی، آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی رو هم داشته باشیم.

 

Catalogue Mockup

بیشتر بخوانید: چرا باید تکنیک‌های فروش یاد بگیریم؟

 

چگونه فروشگاه اینترنتی بسازیم؟

این روزها یک عالمه پلتفرم‌های طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی وجود داره. شما هم میتونید به راحتی ساخت فروشگاه اینترنتی خودتون رو شروع کنید و بدون یک خط کدنویسی، برای خودتون یک فروشگاه اینترنتی لباس، فروشگاه اینترنتی کتاب یا حتی فروشگاه اینترنتی غذا بسازید!

8 مرحله ای که تو ادامه بهتون میگیم، به طور مفید و مختصر به سوال «چگونه فروشگاه اینترنتی داشته باشیم؟» جواب میده.

 

1. حوزه کاری و مخاطب‌هاتون رو مشخص کنید

اولین قدم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی اینه که بازار کاری فعالیت خودتون رو انتخاب کنید. برای این کار 3 اصل مهم وجود داره که باید بهشون اهمیت بدید:

  • سوددهی: حوزه کاری شما باید سوددهی خوبی داشته باشه تا هزینه و سرمایه‌ای که صرف می‌کنید، به شما بازگردانده بشه.
  • نیاز بازار: بهترین فروشگاه‌های اینترنتی، فروشگاه‌هایی هستن که مردم دنبال محصولاتشون هستن و به اونها نیاز دارن.
  • علاقه شخصی : به علایق خودتون هم اهمیت بدید. وقتی به محصول خودتون علاقه داشته باشید، فروختنش براتون راحت تر میشه.

 

2. خط محصول خودتون رو مشخص کنید

بعد از مشخص کردن حوزه کاری‌تون، باید خط محصول (product line) خودتون رو مشخص کنید، که احتمالا سخت ترین قسمت ساخت فروشگاه اینترنتی شماست. در اینجا باید مطمئن بشید محصولی که میفروشید هزینه تولید بالایی نداره و همچنین افراد به خرید اون علاقه دارن.

 

3. هویت برند خودتون رو شکل بدید

وقتی فهمیدید که می‌‌خواید چی بفروشید، قدم بعدی اینه که برند و نام کسب‌وکارتون رو انتخاب کنید. این کار شامل انتخاب یک لوگو، شعار و چیزهاییه که هویت برند شما رو شکل میدن. برای برخی افراد این قسمت راحت‌ترین و هیجان انگیزترین قسمته، اما برخی دیگه تو این مراحل دچار چالش‌های زیادی میشن.

 

4. درگاه پرداخت تهیه کنید

مهم ترین بخش یک سایت فروشگاهی، جاییه که افراد خریدهاشون رو انتخاب کردن و باید فرایند خرید رو نهایی کنن. مراحل تهیه درگاه پرداخت راحته و زیاد کار سختی نیست. بعد از تهیه کردن اون، افراد میتونن مستقیما خریدهای خودشون رو از توی فروشگاه آنلاین شما تهیه کنن.

 

5. پلتفرم فروشگاه اینترنتی انتخاب کنید

همانطور که گفتیم، پلتفرم‌های بسیار زیادی این روزها وجود دارن که کمک میکنن فروشگاه اینترنتی غذایی، کتاب و … رو راه اندازی کنیم. هرکدوم از این پلتفرم‌ها مزایا و معایب خودشون رو دارن، البته که شناخته شده ترین اونها، سرویس e-commerce وردپرس هست.

 

6. فروشگاه اینترنتی‌تون رو بسازید

وقتی پلتفرم فروشگاه ساز خودتون رو انتخاب کردید، وقتشه که به اون پلتفرم برید و مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی خودتون رو شروع کنید. مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی بسته به نوع سایتی که مد نظر دارید متفاوته، اما معمولا باید با خرید یک هاست و دامنه شروع میشه.

 

7. فروشگاه آنلاین‌تون رو بهینه سازی کنید

بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) از مهم‌ترین کارهاییه که باید انجام بدید تا فروش اینترنتی شما از طریق گوگل تامین بشه. بهینه سازی سئو شامل ترفندهای تخصصی هست که باعث میشه سایت شما در نتایج گوگل دیده بشه و افراد زیادی از اون بازدید کنن.

 

8. بازاریابی کنید

درسته که سئو کردن سایت یکی از مهم‌ترین کارهای یک فروشگاه اینترنتی مواد غذایی یا رستوران‌ها و حتی خدمات هتل‌داری حساب میشه، اما این استراتژی مخصوص جذب ترافیک در بلندمدت هستش. شیوه‌های دیگه بازاریابی محصولات و خدماتتون کمک میکنه تا ترافیک‌ فعلی سایت رو افزایش بدید. یادتون باشه تکنیک‌های فروش آنلاین رو هم حتما یاد بگیرید.

 

کلام آخر

راه انداختن یک فروشگاه اینترنتی ممکنه در نگاه اول دردسرهای زیادی داشته باشه، اما با داشتن یک نقشه راه، راحت‌تر میفهمید که در کجا قرار دارید، قدم بعدی‌تون چیه و به کدوم سمت حرکت می‌کنید. هدف از ارائه این 8 قدم در راه اندازی سایت فروشگاهی، ارائه این نقشه راه به شما عزیزان بود.

 

 

سوالات متداول

راه اندازی فروشگاه اینترنتی چقدر هزینه داره؟

راه اندازی خود سایت هزینه چندانی نداره. اینکه چقدر برای فروشگاهتون هزینه کنید، هزینه هاست و دامنه، طراحی و … همگی بسته به انتظارات شما و نیازهای شما، متغیر است.

بهترین پلتفرم طراحی فروشگاه اینترنتی کدومه؟

وردپرس یکی از بهترین پلتفرم‌های ایجاد سایت و فروشگاه آنلاین درحال حاضره و تقریبا 50 درصد سایت‌ها ازش استفاده میکنن.

چه محصولاتی در فروشگاه آنلاین فروخته می‌شه؟

فرقی نمی‌‌کنه چه محصول یا سرویسی ارائه می‌‌کنید. تا زمانی که به درستی بازاریابی کنید و مشتری هدف اونها رو پیدا کنید، می‌تونید اونها رو تو سایت فروشگاهی خودتون بفروشید.

این مطلب رو دوست داشتید؟

احتمالا این مقالات هم برای شما جذاب باشد

حرفه‌ای تر آموزش ببین،بیشتر بفروش!