مهمترین مهارت های فروش | با این 7 مهارت فروشندگی همیشه برنده‌اید!

زمان خواندن 3.5 دقیقه

مهم ترین مهارت های فروش

به روز شده در 18 آذر 1402

توسط تیم تحریریه آکادمی دیدار

زمان خواندن 3.5 دقیقه

یک فروشنده عالی بودن، به این معنیه که شما در کنار ابزارهای فروش، تکنیک‌های فروش و روش‌های فروش، انواع مهارت های سخت و نرم فروش رو در خودتون تقویت کنین.

فهرست مطالب

مهارت های فروش از مهم‌ترین مباحث در آموزش فروش محسوب میشه. فرقی نمیکنه که شغل و کسب‌‌وکار شما چیه. هر کجا که هستید باید دست کم چند نمونه از مهارت های فروش رو در خودتون تقویت کنین.

هرچقدر که مهارت های فروشندگی بیشتری داشته باشین، احتمال اینکه به نتیجه دلخواهتون برسید بیشتر می‌شه.

در این پست خیلی سریع شما رو با مهم‌ترین مهارت های فروش مثل یعنی اعتماد به نفس، تاب‌آوری، گوش دادن فعال، ایجاد رابطه و توانایی خودسازی آشنا کنیم.

 

Catalogue Mockup

مهارت های فروش که یادگیری آن‌ها از نان شب واجب‌تره!

اولین مهارت فروش: اعتماد به نفس

همیشه به خاطر داشته باشین که: قرار نیست همه مشتری‌هایی که باهاشون ملاقات می‌کنید ازتون چیزی بخرن. برای مقابله با حس بدی که بعد از رد شدن بعضی از مشتری‌ها باهاش مواجه می‌شین، به اعتماد به نفس نیاز دارین.

اعتماد به نفس یک مهارت فروش اساسی و مهمه. این مهارت کمکتون می‌کنه که به خودتون و چیزی که می‌فروشین ایمان داشته باشین. البته به این توصیه چت پاتل (Chet Patel)، مدیر ارشد بازرگانی بی‌تی گلوبال (BT Global) هم توجه داشته باشین:

هرگز، هرگز اعتماد به نفس را با تکبر و غرور اشتباه نگیرید.

 

دومین مهارت: تاب آوری

فروش یک مسیر پر از مانع و چالشه. تاب آوری یکی دیگه از مهارت‌ های فروشندگی به شما کمک می‌کنه که در مواجهه با این چالش‌ها، از پا نیفتید. پس مهمه که مقاوم باشید و هر وقت خستگی بهتون غلبه کرد بدونین که قراره بالاخره یک روز به موفقیت برسین.

 

سومین مهارت: گوش دادن فعال

جلب اعتماد مشتری هنر فروشنده‌های موفق و بزرگه. احتمالا درباره مهارت های کلامی در فروش چیزهای زیادی شنیدین. 

باید بدونین که مهارت فروشندگی و جذب مشتری در گروی خوب صحبت کردن و تسلط کلامیه. اما فراموش نکنین که گوش دادن فعال هم یک هنره. برای موفقیت در فروش هم باید روی این مهارت هم کار کنید.

 

چهارمین مهارت: ایجاد رابطه

شما باید مشتری‌ها رو قانع کنین که بهترین شخص برای فروش یک محصول یا خدمات به اون‌ها هستین. اینجاست که ایجاد یک رابطه قوی و موثر با مشتری اهمیت پیدا میکنه. بنابراین شخصیت شما باید جذاب و قابل اطمینان باشه.

درباره ساختن ارتباط موثر با مشتری ما یک مقاله مفید داریم: تسخیر قلب مشتری!

 

پنجمین مهارت های فروش: خودسازی مستمر

همه ما نیاز داریم که مرتبا چالش‌ها و تجربیات قبلی رو مرور کنیم و از اون‌ها درس بگیریم. برای این کار باید زمانی رو اختصاص بدیم و خودمون رو تجزیه و تحلیل کنیم. این کار به توسعه مهارت‌های ما کمک زیادی میکنه.

 

ششمین مورد از مهارت های فروش: همدلی

همدلی همیشه مهمه؛ این‌که بتونین خودتون رو به‌جای دیگران بگذارین: به‌خصوص وقتی یک فروشنده هستین.
وقتی درک کنین که افراد ممکنه به چه چیزی فکر کنن یا ممکنه چه احساسی داشته باشن، می‌تونین مکالمات رو به روشی سازنده هدایت کنین.
با همدلیه که می‌تونین انگیزه‌ها، نقاط دردناک و موارد دیگر رو کشف کنین. درنتیجه، ذهن شما درباره این‌که چه‌زمانی باید جلو برین یا چه‌زمانی باید کمی عقب‌نشینی کنین، بازتر خواهد بود. همین یک مهارت فروش می‌تونه شما رو به یک فروشنده ستاره تبدیل کنه.

 

هفتمین مهارت: انعطاف‌پذیری

کار در بخش فروش گاهی اوقات می‌تونه یک‌کم طوفانی باشه! جلسات جابه‌جا بشن یا مشتریان بالقوه شما سؤالاتی رو بپرسن که توی نسخه نمایشی گنجونده نشده و… . به همین‌دلیل انعطاف پذیری در فروش یک مهارت فروشندگی و جذب مشتری بسیار مهمه. شما باید بتونین برنامه‌هاتون رو به‌صورت مثبت و سازنده تغییر بدین.

 

کلام آخر

همه ما جدا از اینکه فروشنده حرفه‌ای هستیم یا نه، به مهارت‌های فروش نیاز داریم. جالبه بدونین که یادگیری این مهارت های فروش در جنبه‌های مختلف زندگی به ما کمک می‌کنن. البته اگر دوست داشته باشید درباره مهارت‌های فروش بیشتر بدونین می‌تونید این کتاب رو هم مطالعه کنین: کتاب مهارت های فروش : رازهای فروش هر چیز به هر کس، اثر فردریک اکلوند.

 

پیشنهاد ویژه ما به شما: حرفه‌ای شدن در فروش با شرکت در دوره آموزش کارشناس فروش حرفه ای

 

سوالات متداول

سخت‌ترین مهارت‌های فروش کدوم مهارت‌ها هستن؟

شناخت محصول، مهارت مذاکره، تسلط به قوانین، مهارت ساخت رابطه و گوش دادن فعال از جمله سخت‌ترین مهارت‌های فروش هستن.

چطور باید مشتری رو جذب کنیم؟

از دوستانتون بخوایین که شما رو به بقیه معرفی کنن. تبلیغات موثر انجام بدید، روی مهارت‌های فروشتون کار کنین. درباره محصول/خدماتتون تولید محتوا کنین.

این مطلب رو دوست داشتید؟

احتمالا این مقالات هم برای شما جذاب باشد

حرفه‌ای تر آموزش ببین،بیشتر بفروش!